DOE HET ZELF PAKKETTEN

Zelf zonnepanelen installeren moeilijk? Volgens ons niet! Zoals bij veel klussen is een goede voorbereiding het halve werk. Het zelf installeren van zonnepanelen kan een flinke kostenbesparing opleveren. Want ook al zijn onze doe-het-zelf-zonnepanelen relatief goedkoop, u wilt u investering wel rendabel krijgen! Zelfinstallatie levert u een besparing van wel 500 tot 1.500 euro op. Wij hebben een uitgebreid aanbod van doe-het-zelf pakketten. Wij bieden uitsluitend pakketten aan met A-merk zonnepanelen, zodat u gegarandeerd bent van goede kwaliteit zonnepanelen en een goede garantie-regeling.

Doe-het-zelf zonnepanelen
Er is al een doehetzelfpakket vanaf 1 zonnepaneel. Heeft u zelf speciale wensen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Alle pakketten zijn voorzien van kabels en mc-stekkers. Op verzoek kunnen we ook een geschikte tang voor u verzorgen. Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op. Ook voor een vrijblijvende offerte op maat.

Neem contact met ons op om een compleet doe-het-zelf pakket te laten samenstellen.

Neem contact op

OF VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Als u onderstaand formulier invult nemen onze specialisten zo spoedig mogelijk contact met u op voor een passende offerte. Onze specialisten weten precies welke informatie ze nodig hebben om tot een scherpe aanbieding te komen.

Bijv. schuin pannendak / plat dak